Som rekryterare på Teleperformance ingår du i den nordiska rekryteringsgruppen som leds av Staffing and Recruitment Manager och du rapporterar till din lokala HR-Manager. Din roll på Teleperformance är viktig och central. Du är vårt självklara ansikte utåt och har stort inflytande på företagets utveckling och då det är viktigt att vi attraherar rätt personal. 

Din nya roll skulle innebära att du har hand om hela rekryteringsprocessen, dvs profiltagning, annonsering, ansvar för inflödet av kandidater, granskning av cv, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer och introduktioner, hålla intervjuer, urval, administration, skriva avtal samt registrera nyanställda i olika administrativa system.  I arbetet ingår även administrativa uppgifter inom personalområdet och att vara involverad i diverse HR-projekt.

Vi söker dig som:

  • är driven med genuint intresse för människor
  • gillar att sträva mot högt uppsatta mål och ser det som en utmaning
  • tycker om att arbeta i högt tempo och är effektiv
  • är flexibel
  • är kommunikativ och lyhörd
  • har ordningssinne då en hel del administration följer med arbetet talar och skriver svenska och engelska obehindrat

En viktig del av rollen är att vara kreativ och drivande vad det gäller marknadsföring och annonsering. Du skall kunna hitta nya lösningar för att attrahera sökande och säkerställa att rätt medarbetare anställs, med hänsyn tagen till kvalitet så väl som kvantitet.

Du är en person med entreprenörsanda som kan arbeta självständigt, serviceinriktat och vågar ta beslut. Du älskar att ge service och brinner för att förnya och förbättra; du vågar komma med nya förslag och kan tydligt presentera dina idéer. Det är meriterande om du har goda arbetsrättsliga kunskaper.

Meriterande för denna roll är om du studerat personalvetarprogrammet eller motsvarande och/eller har erfarenhet av rekrytering, gärna från bemannings- och rekryteringsbranschen.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag!

Eftersom vi vill tillsätta tjänsten snarast möjligt kommer intervjuer att ske löpande. Sista ansökningsdagen är 4 augusti.

Tjänsten är på heltid och på tillsvidare med start i aug/sept. 

Har du frågor vänligen kontakta Malin Sundberg, HR-Manager, 070-511 15 94 eller Jessica Ribbestam, Staffing & Recruitment Manager, 070-866 92 40


Välkommen med din ansökan och glad sommar!


Our philosophy is “Transforming Passion into Excellence”-If you have got a passion for customer service, together with Teleperformance Nordic you can transform it into Excellence!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ljusdal
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2013/109
Publicerat 2013-07-11
Sista ansökningsdag 2013-08-04

Tillbaka till lediga jobb