Teleperformance Nordic Göteborg

Har du erfarenhet av arbete i kundtjänst sedan tidigare eller har du arbetat med försäljning och söker efter något nytt? Är du social och vill ha roligt på jobbet? Teleperformance kan erbjuda dig ett utmanande och roligt arbete tillsammans med riktigt härliga kollegor!

Vem är du som vi söker?

Du som gillar service och försäljning kommer att trivas hos oss. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av försäljning sedan tidigare är detta ett stort plus. Har du dessutom en god pedagogisk förmåga, en bra teknisk förståelse samt uppskattar att arbeta självständigt är du precis den personen vi söker.

Vi söker dig som vill arbeta bland och med människor. Du vill vara en del av ett team och i en gemenskap utöver det vanliga.

Kvalifikationskrav

Godkända betyg från gymnasiet eller motsvarande.

Behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Datakunskap: Du är en van dataanvändare, och kan navigera i windowsmiljö.

Telefonvana och försäljning är meriterande.

Arbetsuppgifter

I arbetet som kundtjänstmedarbetare på Canal Digital kommer du stötta kunder med försäljning, teknisk support, fakturafrågor och andra frågeställningar. Du kommer få en gedigen utbildning innan du startar upp och vi arbetar kontinuerligt med din utveckling. Vi har åtta avdelningar på Canal Digital som är specialiserade inom olika områden - här har du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom bland annat: B2B, reklamation, nykundsförsäljning, kundvård, administration, retail och 2nd support.

Är du redo för nya utmaningar och söker ett arbete där du har god chans för tidig utveckling är detta ett jobb för dig!

Vad erbjuder vi? 

Teleperformance är världsledande inom vår bransch och varje år genomför vi interna traniee program där du som är intresserad av ledarskap och utveckling har möjlighet att söka en plats. Vi arbetar med fokus på din utveckling, du ska alltid vara redo för nästa utmaning i din vardag. Goda möjligheter till fortsatt utveckling inom avdelningen finns då våra chefer och coacher till stor del rekryteras internt.

Vi har kontor världen över och arbetar även på destinationer som kreta med svensktalande personal - så här kommer du vara en del av möjligheternas värld!

Totalt är vi 217 000 anställda varav cirka 450 sitter i Göteborg och här är gemenskapen central. Vi har förmåner som friskvårdsbidrag och rikskuponger och varje år arrangerar vi fotbollsturneringar och sommar-/julfester med mera för att det ska vara roligt att gå till jobbet!

Är du intresserad? 

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi växer och kommer under hela sommaren tillsätta tjänster löpande till Canal Digital och andra projekt hos oss.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde omgående
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/40
Publicerat 2018-07-01
Sista ansökningsdag 2018-07-30

Tillbaka till lediga jobb