Teleperformance Nordic Göteborg

Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcing CRM och kundservice. Vi erbjuder överlägsna resultat i att hantera företags kundservice och teknisk support. Teleperformance grundades i Paris, Frankrike 1978 och är ett globalt företag med en närvaro i 74 länder med mer än 220.000 anställda på 311 kundservicecenter. Som en del av Teleperformance-gruppen består Teleperformance Nordic AB av 7 kontor i Norden med 1500 anställda. För mer info besök www.teleperformance.com , www.teleperformancecareer.com .

 

Har du ett stort intresse för analys av data och strategiskt arbete? Då kan denna tjänst vara av intresse för dig!

Vad gör en Real Time Analyst?

Som Real Time Analyst (RTA) optimerar du alla resurser för att säkerställa bästa möjliga användning av färdigheter och personal för att hantera arbetsflöden på ett effektivt sätt.

Du kommer att arbeta proaktivt med personalplanering för att identifiera och åtgärda eventuella hot spots och vidta lämpliga åtgärder för att minimera påverkan på verksamheten.

Du kommer att övervaka och balansera aktiviteter/bemanning för att säkerställa att målen för servicenivåerna uppfylls.

I rollen ingår också ett nära samarbete med de operativa teamen och du kommer att övervaka samtalsleverans, IVR:s och att samtalen flyter.

 

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har arbetat inom Teleperformance med goda resultat. Du har ett stort intresse för analys av data och strategiskt arbete. Du gör vad som krävs för att nå deadlines och du har förmågan att samordna och genomföra flera uppgifter på ett effektivt sätt genom proaktiv och noggrann planering. Som person behöver du även vara stresstålig samt ha skinn på näsan då du kommer behöva både ge feedback och ta beslut. 

Du behöver också vara flexibel och beredd på att arbeta oregelbundna tider. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Är du intresserad? 

Skicka då in din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/203
Publicerat 2018-09-25
Sista ansökningsdag 2018-10-16

Wróć do ofert pracy