Teleperformance Nordic Göteborg

Vill du utvecklas och utmana dina egenskaper i en ledande roll? Gillar du att motivera andra och har ett drivande engagemang? – Då söker vi just dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Många och goda interna utvecklingsmöjligheter
  • Erfarenhet av att leda medarbetare i ett globalt multinationellt bolag
  • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
  • Friskvårdsbidrag samt andra förmåner
  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!

Om tjänsten

Som Teamledare har du en ledande roll med personalansvar samt ansvar för det dagliga arbetet tillsammans med ditt team. För att nå olika uppsatta mål leder, coachar och fördelar du arbetet i ditt team. Du kommer även att ha ansvar för produktionens drift och tar dig ann de utmaningar och möjligheter som eventuellt kan uppstå.

För att trivas med rollen

Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo och prioriterar samt tillhandahåller den kunskap och information som ditt team behöver. Det är viktigt att du ser fram emot att engagera din grupp så att ni tillsammans kan hitta olika lösningar. Du värnar om en god laganda och teamkänsla och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet. Du drivs av att motivera och hjälpa andra för att nå individuella samt gemensamma mål.

Vem är du?

Du tycker ansvar är kul och kommer gärna med egna initiativ och är duktig på att förmedla dessa till dina medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Att sträva efter höga resultat är självklart för dig och det är ordning och reda på det arbete du och ditt team utför. Vi ställer höga krav på din sociala kompetens då du kommer vara kommunikationscentral för många människor samtidigt som du ska kunna dina siffror. Självklart pratar du obehindrat både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och coachning och/eller erfarenhet inom kundtjänst. 

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/211
Publicerat 2018-10-05
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Terug naar vacatures