Teleperformance Finland

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance työllistää yli 217 000 työntekijää 74 maassa ja tuottaa palveluita 265 eri kielellä ja murteella 340 contact centerissä. Teleperformance toimii yhteistyössä maailman tunnetuimpien yritysten kanssa, jotka edustavat laajasti eri toimialoja.

Myyntiagentti Teleperformancelle Veronmaksajien tiimiin

Sytytkö tavoitteista? Onko myynti sinulla verissä tai haluaisitko oppia myynnin salat? Veronmaksajien myyntitiimimme kaipaa lisävahvistusta! Etsimme kokoaikaisia (37,5h/vko) myyntiagentteja toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työtä tehdään arkisin 9-17 ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Millaista on työskennellä Veronmaksajien myyntitiimissä?

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö, joka neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa. Veronmaksajat tarjoaa jäsenilleen monipuolisia palveluita kuten henkilökohtaista veroneuvontaa puhelimitse.

 

Tehtävässä pääset osaksi työyhteisöä, jossa työtä tehdään täysillä ja tavoitteellisesti, mutta huumorilla ja hyvällä fiiliksellä. Päivittäisessä työssäsi soitat kuluttajille ja tarjoat heille Veronmaksajien jäsenyyttä. Vakuutat asiakkaan jäsenyyden hyödyistä asiantuntevalla, iloisella ja energisellä otteellasi.

 

Mitä odotamme sinulta?

Veronmaksajien tiimi kuvailee itseään rennoksi porukaksi, jolla on ripaus pilkettä silmäkulmassa. Olemme luonnollisesti asiantuntevia ja myyntihenkisiä, mutta emme tee myyntiä hampaat irvessä. Sovit tähän porukkaan, jos:

 • Sinulla on halu tehdä töitä kunnianhimoisesti ja tehdä erinomaista tulosta, mutta rennolla ja huumorintajuisella asenteella
 • Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja
 • Haluat kehittyä koko ajan ja ymmärrät työpanoksesi merkityksen palkkaasi
 • Puhut ja kirjoitat hyvää suomea ja hallitset perusenglannin

Mitä tarjoamme?

 • Huikean yrityskulttuurin, jossa työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan parasta ovat mm. mahtavat kollegat ja esimiehet
 • Kannustavan työilmapiirin ja mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun
 • Toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen (37,5 h/vko) työsuhteen
 • Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialaa koskevan työehtosopimuksen mukaisen palkan (9,65 €/h) ja paikallisten sopimusten mukaiset lisät
 • Todella kannustavan bonusmallin, jolla voit vaikuttaa palkkaasi. Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinun on mahdollista ansaita takuubonusta jopa 600 €!
 • Tampereen keskustassa sijaitsevat viihtyisät ja modernit työtilat, josta löytyvät myös mukavat sosiaalitilat, rentoutumishuoneet, pingispöytä ja ilmaista kahvia kaikille
 • Kansainvälisen yrityksen ura- ja koulutusmahdollisuudet
 • Kattavan koulutuksen tehtävääsi ja jatkuvaa valmennusta tarpeittesi pohjalta. Myyntikokemuksesta on hyötyä myös tulevaisuudessa!

Voit tutustua meihin myös Facebook-sivuillamme: https://www.facebook.com/TeleperformanceFinland

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Anniina Jaatinen 050-598 7481 (soitto, tekstari tai WhatsApp) tai anniina.jaatinen@fi.teleperformance.com.

Tiesitkö, että meille hakeminen on helppoa? Kirjaudu rekryjärjestelmäämme, täytä yhteystietosi, liitä CV:si ja hakukirjeesi, ja lähetä hakemuksesi. Hakuaika päättyy 31.10.

 

Työsopimuksen voimassaolo Contrat de durée indéterminée
Työaika Kokopäiväinen
Virkojen määrä 1
Työllisyysaste 37,5h /viikko tai toiveesi mukaan
Paikkakunta Tampere
Lääni Länsi - Suomen lääni
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2018/210
Yhteys
 • Anniina Jaatinen, +358 50 598 7481
Julkaistu 04.10.2018
Haku päättyy 31.10.2018 klo 22.59

Retour aux postes vacants