Teleperformance Nordic Stockholm

Är du en driven och social person som brinner för att hjälpa människor med deras frågor och oklarheter? Trivs du med att arbeta problemlösande och har ett intresse för teknik? Talar du danska? Perfekt, då är du personen vi söker!

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på sex månader. Arbetet är förlagt på vardagar under kontorstider 8-17.

DINA ARBETSUPPGIFTER

* Besvara inkommande samtal och mejl och hjälpa kunder med deras frågor och funderingar

* Säkerställa nöjda kunder och leverera högklassig service

Som anställd kommer du arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innefatta att ta emot inkommande mejl och samtal från befintliga kunder, svara på frågor samt lösa de problem de har med exempelvis kassasystem och betalning. Tjänsten innehåller även viss merförsäljning där du presenterar aktuella erbjudande för kunden.

DIN PROFIL   

För att trivas här ser vi att du är serviceminded, professionell, positiv och noggrann. Du har en god förmåga att ta ansvar och ser lösningar i stället för problem. Du trivs i en snabb, ung organisation och hjälper gärna dina kollegor: du är en teamplayer! 

Vi ser att du behärskar både danska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i svenska är mediterande. Därtill har du även goda datorkunskaper. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kundvård, bank-, finans- eller likande.

VAD ERBJUDER VI   

Teleperformance är världsledande inom vår bransch och här har du möjlighet att knyta värdefulla kontakter med många välkända varumärken och företag. Vi erbjuder en arbetsmiljö med goda möjligheter för utveckling där vi bland annat varje år genomför interna traniee program där du som är intresserad av ledarskap och utveckling har möjlighet att söka en plats. Vi har förmåner som friskvårdsbidrag och rikskortet och varje år arrangerar vi fotbollsturneringar och sommar-/julfester med mera.

Vi erbjuder dessutom:  

-Lön enligt kollektivavtal  

-Lunchförmåner så som Rikskortet  

-Friskvårdsbidrag

-Tävlingar och happenings är ett vanligt inslag på kontoret!

ÄR DU INTRESSERAD? – SÖK IDAG! 

Utbildningstarten börjar omgående och platserna kommer att tillsättas löpande, därför är det viktigt att vi får din ansökan så fort som möjligt! Om du har en intressant profil för tjänsten kommer vi att kontakta dig för intervju. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. 

Anställningsform

Permanent position

Anställningens omfattning

Heltid

Antal lediga befattningar

2

Sysselsättningsgrad

Heltid, 100%

Ort

Stockholm

Land

Sverige

Kontakt

Lovisa Högberg +46 70 219 24 34

Julia Edwall  +46 70 261 70 87

Anställningsform Période d'essai
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/201
Publicerat 2018-11-26
Sista ansökningsdag 2018-12-21

Retour aux postes vacants