Teleperformance Nordic Göteborg

Motiveras du av att hjälpa människor? Är du intresserad av problemlösning och gillar att ge service? – Då söker vi just dig!

 

Vad vi kan erbjuda dig:  

 

  • Många interna utvecklingsmöjligheter
  • Erfarenhet av att leda medarbetare i ett globalt multinationellt bolag
  • Personalaktiviteter,event och roliga tävlingar
  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!
  • Friskvårdsbidrag, rikskortet samt andra förmåner
  • Lön enligt kollektivavtal med möjlighet till bonus

 

Hos oss finns många karriärsvägar att gå,vi erbjuder exempelvis vårt Nordic Trainee program – JUMP! För att få mer kunskap om våra olika roller samt utveckla dina egenskaper. Kursen förbereder dig för nästa steg i din karriär samt inför din ansökan när nya roller blir tillgängliga att söka.

 

              Om tjänsten:

Hos oss arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kundernas ärenden av såväl enkel som komplicerad karaktär. I arbetet som kundtjänstmedarbetare för Hi3g kommer du stötta kunder med försäljning, fakturafrågor och andra frågeställningar. Vi jobbar även med merförsäljning och nyteckning av abonnemang. 

Du kommer att ingå i ett dynamiskt och driftigt team som tycker om att ge service och möta kundens behov. Teleperformance arbetar med många kända varumärken och ger våra anställda en fantastisk möjlighet att utvecklas inom både kundvård, försäljning och ledarskap.

 

Vi söker dig som:

Du som gillar service och försäljning, har glimten i ögat och drivs av utmaningar kommer att trivas hos oss! Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av kundtjänst samt försäljning sedan tidigare är detta ett stort plus i kanten. Vi söker dig som vill arbeta bland och med människor. Du har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceminded, professionell och noggrann. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och motiveras av samt är positivt inställd till att söka efter lösningar.

 

För att trivas på Teleperformance

Du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet. Teleperformance är ett snabbt växande företag där individer som skapar resultat har goda möjligheter till avancemang både i Sverige och internationellt, du motiveras och värderar därför personlig utveckling.

 

 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 80%-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/263
Publicerat 2018-12-04
Sista ansökningsdag 2019-01-04

Return to job vacancies