Teleperformance Nordic

Laadukas saksalainen autonvalmistaja hakee uusia työntekijöitä!

Motivoiko sinua hyvä asiakaspalvelu? Oletko kiinnostunut ratkaisukeskeisestä asiakaspalvelusta? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

 

Haemme asiakaspalvelijoita Kreetalle!

Haluatko liittyä joukkoomme Kreetalle? Saarelle, jossa on upeita rantoja sekä miellyttävä ilmasto läpi vuoden. Teleperformance kasvaa ja haemme työntekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita kasvamaan ja kehittymään kanssamme. Jos halajat pitkän aikavälin seikkailua, Teleperformance tarjoaa siihen nyt ainutlaatuisen tilaisuuden. Työn suunniteltu aloitus on 25.2.2019.

Millaisessa projektissa työskentelet?

Asiakkaamme on yksi maailman menestyneimmistä auton valmistajista. Jaettuna eri divisiooneihin (autot, rekat, pakettiautot sekä bussit), yritys on yksi suurimpia premium- luokan autonvalmistajia sekä maailman suurimpia hyötyajoneuvojen valmistajia. Yritys tarjoaa asiakaspalvelua sekä tiepalvelua 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä vuoden ympäri. Tämä takaa sen, että autonomistajat voivat olla turvallisin mielin tien päällä.

 

Mitä tarjoamme sinulle:

  • - Ilmaisen majoituksen koko työssäoloajalle sekä lentolipun Kreetalle
  • - Kiinteän pohjapalkan sekä tuloksen mukaiset bonukset ja kannusteet
  • - Hyvät mahdollisuudet kehittymiseen
  • - Aktiviteetteja, tapahtumia sekä muuta kivaa työntekijöille
  • - Mielenkiintoisen työn sekä innostavan työyhteisön mahtavine kollegoineen

 

Teleperformance tarjoaa useita urapolkuja sekä tapoja edetä työssä. Eräs väylä on talon sisäinen koulutusohjelmamme JUMP! Tämä trainee- ohjelma auttaa sinua kehittämään taitojasi sekä kartuttaa ymmärrystäsi eri osa-alueista ja rooleista yrityksen sisällä. Ohjelma antaa hyvät valmiudet toimia tulevaisuudessa haastavemmissa ja vastuullisemmissa työtehtävissä.

 

 Minkälaista työtä teet?

Telepeformancella vastaat asiakkaisen yhteydenottoihin puhelimitse. Ratkaiset heidän asiansa nopeasti ja vaivattomasti, ystävällisellä ja pirteällä asenteella. Olet osa iloista ja energistä tiimiä, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille loistavaa palvelua. Teleperformance toimii monien tunnettujen brändien parissa antaen työntekijöille loistavan mahdollisuuden kehittyä niin asiakaspalvelun, myynnin kuin johtamisenkin osa-alueilla.

 

Millaista työntekijää haemme?

Haemme sinua, joka haluat aidosti palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Työssäsi olet palvelukeskeinen, asiantunteva sekä tarkka. Olet myös vastuuntuntoinen, motivoitunut sekä käsittelet asiakkaan asian alusta loppuun positiivisella, ratkaisukeskeisellä draivilla.

 

Millaista on työskentely Teleperformancella?

Me Teleperformancella panostamme iloiseen ja energiseen tekemiseen ja näemme jokaisen ongeman oppimiskokemuksena. Teleperformance on nopeasti kasvava yritys, jossa on hyvät edellytykset kehittyä niin paikallisella tasolla kuin kansainvälisesti. Siksi toivommekin, että myös sinä olet motivoitunut ja haluat kehittää osaamistasi.

 

Kiinnostuitko?

Jätä englanninkielinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi rekrytointijärjestelmän kautta. Lisätiedusteluihin vastaa Christoffer Bergström +46 722 391154, christoffer.bergstrom@teleperformance.com

 

Teleperformancesta yleisesti

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance työllistää yli 217 000 työntekijää 74 maassa ja tuottaa palveluita 265 eri kielellä ja murteella 340 contact centerissä. Teleperformance toimii yhteistyössä maailman tunnetuimpien yritysten kanssa, jotka edustavat laajasti eri toimialoja. 

 

Teleperformance Nordicilla on toimipisteet Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotissa sekä Haniassa Kreetalla. Yhteensä Nordicilla työskentelee noin 200 työntekijää. Hanian toimistomme koostuu noin 130:sta työntekijästä. Työskenetelemme modernissa toimitiloissa Hanian keskustan lähettyvillä.

 

 

 

 

Työsopimuksen voimassaolo Permanent position
Työaika Kokopäiväinen
Virkojen määrä 8
Työllisyysaste 100%
Paikkakunta Hania, Kreeta
Lääni Länsi - Suomen lääni
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2018/260
Yhteys
  • Christoffer Bergström, +46 722 391154
Julkaistu 30.11.2018
Haku päättyy 31.01.2019 klo 22.59

Return to job vacancies