Teleperformance Nordic Göteborg

Har du erfarenhet av arbete i kundtjänst sedan tidigare eller har du arbetat med försäljning och söker efter något nytt? Är du social och vill ha roligt på jobbet? Teleperformance kan erbjuda dig ett utmanande och roligt arbete tillsammans med riktigt härliga kollegor!

Vem är du som vi söker?

Du som gillar service och försäljning, har glimten i ögat och drivs av utmaningar kommer att trivas hos oss! Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av kundtjänst samt försäljning sedan tidigare är detta ett stort plus i kanten. Vi söker dig som vill arbeta bland och med människor. Du vill vara en del av ett dynamiskt team och i en gemenskap utöver det vanliga. I arbetet behöver du vara pedagogisk, ha en fallenhet för teknik samt värdera professionalism på arbetsplatsen högt. Drar du dig dessutom inte för att vara självgående så har du hamnat på rätt plats.

Kvalifikationskrav

Behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Datakunskap: Du är en van dataanvändare, och kan navigera i windowsmiljö.

Telefonvana samt tidigare erfarenhet av kundtjänst och försäljning är meriterande.

Arbetsuppgifter

I arbetet som kundtjänstmedarbetare för Hi3g kommer du stötta kunder med försäljning, fakturafrågor och andra frågeställningar. Vi jobbar mycket med merförsäljning och nyteckning av abonnemang. Du kommer få en gedigen utbildning för att lära dig arbetsuppgifterna på mest optimala vis, och vi arbetar kontinuerligt med din utveckling - detta för att du ska ha de bästa förutsättningarna att leverera utmärkt service till kunderna.

Är du redo för nya utmaningar och söker ett arbete där du har god chans för tidig utveckling är detta ett jobb för dig.

Vad erbjuder vi? 

Teleperformance är världsledande inom vår bransch och varje år genomför vi interna traniee program där du som är intresserad av ledarskap och utveckling har möjlighet att söka en plats. Vi arbetar med fokus på din utveckling, du ska alltid vara redo för nästa utmaning i din vardag. Goda möjligheter till fortsatt utveckling inom avdelningen finns då våra chefer och coacher till stor del rekryteras internt.

Vi har kontor världen över och arbetar även på destinationer som kreta med svensktalande personal - så här kommer du vara en del av möjligheternas värld!

Totalt är vi 220 000 anställda varav cirka 450 sitter i Göteborg och här är gemenskapen central. Vi har förmåner som friskvårdsbidrag och rikskuponger och varje år arrangerar vi fotbollsturneringar och sommar-/julfester med mera för att det ska vara roligt att gå till jobbet!

Är du intresserad? 

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi växer och kommer under hela april och maj tillsätta 30 platser. 

 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/240
Kontakt
  • Elma Sabanovic, 070-354 30 40
Publicerat 2018-11-15
Sista ansökningsdag 2018-12-14

Return to job vacancies