Teleperformance Nordic Stockholm

Är du vår nya kundservicemedarbetare till Kreta?

Teleperformance Nordic Chania

Motiveras du av att hjälpa människor? Är du intresserad av problemlösning och gillar att ge service? – Då söker vi just dig!

Comhem söker just nu kundservicemedarbetare till Kreta:

Vill du följa med oss till vackra Kreta? En ö med härliga stränder och behagligt klimat året om. Teleperformance växer och vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med vår sita i Chania. Söker du ett långsiktigt äventyr är arbetet på teleperformance en möjlighet för dig! Vi har start den 3 december och planerar även för starter i januari och februari 2019.

Om Com Hem:

Com Hem levererar tv, telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag. Vi är en del av Sveriges ledande operatörer med över 2 miljoner anslutna hushåll till vårt nät, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda våra digitala tjänster till 40% av alla svenska hushåll. Våra värderingar Personlig, Pålitlig och På, ligger till grund för allt vi gör och tillsammans arbetar vi för Sveriges nöjdaste kunder.

Vad vi kan erbjuda dig:  

  • Gratis boende under hela anställningstiden, samt flygbiljett till Kreta
  • Fast grundlön, med bonus- och provisionsmöjligheter
  • Många interna utvecklingsmöjligheter
  • Erfarenhet av att leda medarbetare i ett globalt multinationellt bolag
  • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!

Hos oss finns många karriärsvägar att gå,vi erbjuder exempelvis vårt Nordic Trainee program – JUMP! För att få mer kunskap om våra olika roller samt utveckla dina egenskaper. Kursen förbereder dig för nästa steg i din karriär samt inför din ansökan när nya roller blir tillgängliga att söka.

Om tjänsten:

Hos oss arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kundernas ärenden av såväl enkel som komplicerad karaktär.

Du kommer att ingå i ett glatt och driftigt team som tycker om att ge service och möta kundens behov. Teleperformance arbetar med många kända varumärken och ger våra anställda en fantastisk möjlighet att utvecklas inom både kundvård, försäljning och ledarskap.

 Vi söker dig som:

Har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceminded, professionell och noggrann. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och motiveras av, samt är positivt inställd till att söka efter lösningar.

För att trivas på Teleperformance:

Du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet. Teleperformance är ett snabbt växande företag där individer som skapar resultat har goda möjligheter till avancemang både i Sverige och internationellt, du motiveras och värderar därför personlig utveckling. Vi söker dig som är trygg i dig själv och inte räds utmaningen att flytta utomlands och arbeta. 

Om Teleperformance:

I dagsläget består vårt kontor på Kreta av ca 130 medarbetare i olika åldrar. Vi arbetar i moderna och fräscha kontorslokaler mitt i Chania på Kreta. Du blir en del av ett roligt team på en dynamisk avdelning besående av personer från Sverige, Finland och Grekland. Vi har en start gemenskap och tillsammans njuter vi av staden som bjuder på oändliga möjligheter och äventyr. Chania är öns näst största stad och här finns den perfekta kombinationen av stad, sol och bad.

På Teleperformance tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

Välkommen med din ansökan! För frågor, kontakta rekryteringsansvarig.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kreta
Land Greece
Referensnummer 2018/231
Kontakt
  • Christoffer Bergström, +46722391154
  • Nadja Soliman, +46722294339
  • Ioanna Grigoriadou, +46761006850
Publicerat 2018-11-05
Sista ansökningsdag 2018-12-07

Return to job vacancies