Teleperformance Finland

Haemme nyt Teleperformancelle Canal Digitalin toimeksiantoon vakituiseen työsuhteeseen energisiä ja tavoitteellisia myyjiä myymään kanavapaketteja kuluttaja-asiakkaille. Työ itsessään on uusasiakashankintaa erilaisia kohderyhmiä sekä kampanjoita hyödyntäen. Työ alkaa kattavalla tuote- ja myyntikoulutuksella.

Sopiiko työ minulle?

Saletisti, jos olet rohkea ja innokas oppimaan uutta, sekä pidät työstä jossa oma työpanoksesi näkyy suoraan palkassasi! Haluamme sinun olevan myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Aikaisempi kokemus esimerkiksi puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostunut ja myynnillinen asenne, eikä huumoristakaan ole haittaa.

Miksi Teleperformancelle?

Työ Teleperformancella on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista rypistystä. Nykyisten työntekijöidemme mukaan parasta meillä ovat mm. rento ilmapiiri ja kannustavat kollegat. Emme myöskään ole suotta reilun työnantajan maineessa, sillä meillä kaikki saavat työehtosopimuksen mukaista palkkaa (9,65 €/h) sekä tuloksen mukaiset kannusteet. Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinun on mahdollista ansaita takuubonusta jopa 600€. Tämä takaa sen, että sinulla on aikaa oppia myynnin salat.

Meillä pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Eikä työtä tehdä yhtään hassummissa olosuhteissa, sillä viihtyisä toimistomme pingispöytineen, rentoutumishuoneineen ja kahviautomaatteineen sijaitsee aivan Tampereen ytimessä. Tervetuloa joukkoon!

Miten haen paikkaa?

Hae heti, sillä nappaamme sopivat tyypit tiimiimme saman tien! Laita hakemusta tulemaan osoitteessa www.teleperformancecareer.com 

Kysymyksiä?

Vastaamme mielellämme! Voit ottaa yhteyttä puhelimitse 050-5987481 (soittamalla, tekstaamalla, Whatsappissa) tai sähköpostitse anniina.jaatinen@fi.teleperformance.com.

Käy tutustumassa meihin Facebook- sivuillamme osoitteessa https://www.facebook.com/TeleperformanceFinland/

Canal Digital on Pohjoismaiden johtava maksu-tv -operaattori, joka välittää televisiosisältöä satelliitin kautta lähes miljoonaan kotitalouteen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Vuodesta 1997 Suomessa toiminut Canal Digital Finland Oy tarjoaa asiakkailleen markkinoiden monipuolisimman kattauksen teräväpiirtokanavia, jotka esittävät urheilua, elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja ja luonto-ohjelmia, sekä televisioteknologian uusimmat innovaatiot ja kehittyneimmät ratkaisut.

 

Työsopimuksen voimassaolo Permanent position
Työaika Kokopäiväinen
Virkojen määrä 3
Työllisyysaste 37,5h/vikko
Paikkakunta Tampere
Lääni Länsi - Suomen lääni
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2018/224
Yhteys
  • HR Consultant Anniina Jaatinen, +358505987481
Julkaistu 30.10.2018
Haku päättyy 19.12.2018 klo 22.59

Return to job vacancies