Teleperformance Finland Oy

Etsimme joukkoomme innokkaita ja tavoitteellisia myyntiagentteja toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Työ koostuu uusasiakashankinnasta ja nykyisille asiakkaille kohdistuvasta myynnistä, joita tukemassa ovat laadukkaat asiakaskannat ja kohderyhmät. Työ alkaa kattavalla tuote- ja myyntikoulutuksella. Työtä on tarjolla 25-37,5h/viikko, sinun tilanteesi ja toiveesi mukaan!  


Sopiiko työ minulle?

Saletisti, jos olet rohkea ja innokas oppimaan uutta. Haluamme sinun olevan myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Aikaisempi kokemus esimerkiksi puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostuneisuus ja myynnillinen asenne, eikä huumoristakaan ole haittaa.


Miksi Teleperformancelle?


Työ Teleperformancella on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista rypistystä. Nykyisten työntekijöidemme mukaan parasta meillä on mm. rento ilmapiiri ja kannustavat kollegat. Emme myöskään ole suotta reilun työnantajan maineessa, sillä meillä kaikki saavat työehtosopimuksen mukaista palkkaa (9,65 €/h), paikallisesti sovitut lisät ja tuloksen mukaiset motivoivat kannusteet.  Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinun on mahdollista ansaita takuubonusta jopa 600 €! 


Meillä pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Eikä työtä tehdä yhtään hassummissa olosuhteissa, sillä viihtyisä toimistomme pingispöytineen, rentoutumishuoneineen ja kahviautomaatteineen sijaitsee aivan Tampereen ytimessä. Tervetuloa joukkoon!


Miten haen paikkaa?

Nappaamme sopivat tyypit tiimiimme saman tien! Laita rohkeasti hakemusta tulemaan osoitteessa www.teleperformancecareer.com

Käy tutustumassa meihin Facebook- sivuillamme osoitteessa https://www.facebook.com/TeleperformanceFinland/


Kysymyksiä?


Vastaamme mielellämme! Voit ottaa yhteyttä puhelimitse Anniina Jaatiseen 050 598 7481 tai sähköpostitse anniina.jaatinen@fi.teleperformance.com.

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Vantaan Energia tuottaa ja myy asiakkailleen sähköä ja kaukolämpöä, sekä tarjoaa teollisuudelle maakaasua. Yrityksen kruununjalokivi on vuonna 2014 valmistunut jätevoimala, joka muuttaa käyttökelvottoman roskan hyödyksi. Kestävään tulevaisuuteen panostava ja vastuullisuutta toiminnassan korostava Vantaan Energia on kaupunkilaisten omistama energiayhtiö, ja ylpeä siitä.

Työsopimuksen voimassaolo Permanent position
Työaika Kokopäiväinen
Työllisyysaste 37,5 h/viikko
Paikkakunta Tampere
Lääni Länsi - Suomen lääni
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2018/142
Yhteys
  • HR Consultant Anniina Jaatinen, +35850 598 7481
Julkaistu 30.10.2018
Haku päättyy 19.12.2018 klo 22.59

Return to job vacancies