Teleperformance Nordic Stockholm

Vi söker just nu personal till våra projekt Com Hem och Boxer på Kreta. Har din kompis tipsat dig om en tjänst hos oss? Fyll i din ansökan genom att regristrera CV och fylla i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig snarast möjligt. 

Hur ser din arbetsdag som kundservicemedarbetare ut?   

I rollen som kundservicemedarbetare ligger fokus på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt och det är där din förmåga att ge det lilla extra spelar in. För att vara bekväm i rollen är det positivt att vara serviceminded samt ha en vilja att hjälpa andra och ha förmåga att förklara och ge lösningar på olika nivåer. Du får självklart en gedigen utbildning för att kunna svara på kundernas frågor på bästa sätt. Du arbetar i nära samarbete med kollegor där alla hjälper alla. Vi har erfarna utbildare och teamledare på plats för att underlätta ditt arbete och finns till hjälp för att både svara på frågor och stötta dig i arbetet. Du sitter i ett öppet kontorslandskap i fräscha lokaler beläget i staden Chania. Du arbetar heltid på rullande schema. Öppettiderna kan variera beroende på uppdrag.   

Vem trivs här?   
För att trivas här tror vi att du har en mycket god pedagogisk förmåga samt uppskattar att arbeta självständigt och kommer med egna initiativ. Du har en positiv inställning och är prestationsorienterad. Vidare är du noggrann och har ett stort kundfokus. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo och har en hög ambitonsnivå.  Det är även meriterande om du jobbat med likanande arbetsuppgifter. Du trivs i en snabb, ung organisation som ständigt växer och du vill ha roligt på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?   

- Flygbiljetten till Chania

- Betalt boende

- Hjälp med ID och bankkonto m.m. på plats

- Pensionsavsättning & Fast lön + Bonusmöjligheter

- Roliga och givande personalaktiviteter

- Goda interna utvecklingsmöjligheter

- Nordiskt management på plats

- Måndagsfrukost

- Modernt kontor med glada kollegor och massa möjlighet till SOL och ÄVENTYR i denna magiska grekiska övärld!

Är du intresserad av tjänsten?
Rekryteringsprocessen ser ut som sådan att du registrerar din ansökan med CV och kontaktuppgifter. Sedan blir du kontaktad av oss via telefon för en kortare avstämning. Känns allt bra efter den avstämningen kommer vi att skicka ut tester och boka in en längre intervju antingen via ett skypesamtal eller ett personligt möte. Om det känns bra för båda parter efter detta väntar referenstagning och sedan anställning. 

Sök redan idag och missa inte chansen till ett grymt härligt jobbäventyr på Kreta! 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 25
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Chania
Land Greece
Referensnummer 2018/137
Kontakt
  • Christoffer Bergström, christoffer.bergstrom@teleperformance.com
  • Joanna Grigoriadou, ioanna.grigoriadou@teleperformance.com
  • Nadja Soliman, nadja.soliman@gr.teleperformance.com
Publicerat 2018-06-05
Sista ansökningsdag 2018-11-01

Return to job vacancies