Teleperformance Nordic Teleperformance Finland

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance työllistää yli 217 000 työntekijää 74 maassa ja tuottaa palveluita 265 eri kielellä ja murteella 340 contact centerissä. Teleperformance toimii yhteistyössä maailman tunnetuimpien yritysten kanssa, jotka edustavat laajasti eri toimialoja.

Millainen on normaali työpäivä Teleperformancella?

Toimiessasi myynnillisessä asiakaspalvelussa työpäiväsi sisältävät lukuisia kontakteja kuluttaja-asiakkaiden kanssa erilaisten sähköisten palvelukanavien kautta (puhelin, chat ja sähköposti). Keskustelet asiakkaiden kanssa heitä askarruttavista asioista, tarjoten heille ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Apunasi onnistumiseen on mahtava tiimi asiakaspalvelun ammattilaisia ja asiantuntijoita, nykyaikaiset järjestelmät sekä tsemppaava esimies.

Toimiessasi puhtaasti myyntitehtävissä työpäiväsi sisältävät useita puhelinkontakteja kuluttaja-asiakkaiden kanssa. Asiakaskohtaamisissa tarjoat asiakkaille ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan sekä viihdykettä vapaa-aikaan. Apunasi onnistumiseen on timanttinen myyntitiimi, osaava myyntivalmentaja sekä myyntityön tunteva esimies.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle viihtyisät ja valoisat toimitilat Tampereen keskustassa, kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä säännöllistä koulutusta ja valmennusta ammatilliseen kasvuun. Saat työstäsi työehtosopimuksen mukaisen peruspalkan sekä työehtosopimuksen ja paikallisten sopimusten mukaiset lisät. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus tuloksesi mukaiseen bonukseen. Meillä saat aina myös elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen joustavilla työajoilla. Suurena kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme erinomaiset etenemismahdollisuudet niin Suomessa kuin maailmalla sekä suuren joukon ulospäinsuuntautuneita työkavereita eri kokemustaustalla. Meillä voit opiskella myös liiketalouden perustutkinnon oppisopimuksella työn ohessa. 

Kuka viihtyy meillä?

Viihdyt meillä kun sinulla on todellinen intohimo myyntityötä kohtaan ja aito halu palvella asiakkaita erinomaisesti. Olet omimmillasi nopeatempoisessa ympäristössä, iloisen puheensorinan keskellä.

Mitä myynti- ja asiakaspalvelutyö Teleperformancella vaatii?

Menestyäksesi meillä tulee sinulla olla aito halu menestyä myynti-ja asiakaspalvelutehtävissä. Olet tavoitteellinen, järjestelmällinen ja hyvä neuvottelija. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse vastaavanlaisista tehtävistä, mutta toki siitä on etua. Rakastat sitä, että et voi varmasti tietää mitä seuraava puhelu tuo tullesssaan, mutta olkoon puhelu millainen tahansa, hoidat sen laadukkaasti ja ystävällisesti, asiakasta auttaen. Pidät itsenäisestä työstä ja viihdyt hyvin avotoimistossa työkavereiden ympäröimänä. Opit uusia asioita ja tapoja tehdä työtä sujuvasti, ja olet näppärä järjestelmissä suffaaja. Otat mielelläsi palautetta vastaan ja annat sitä itsekin mielelläsi; tiedät, että palautteen kautta on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Suomen kielen taitosi on huippua ja englannin kielen taitosi hyvä. Ruotsin kielen taitoa arvostamme, mutta emme pidä sen puutetta esteenä meillä työskentelylle.

Kiinnostuitko? Jätä avoin hakemuksesi, jossa kerrot meille kuka olet, miksi haluat meille töihin ja mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi. Kerrothan myös haluaisitko ensisijaisesti työskennellä myyntitehtävissä vai myynnillisissä asiakaspalvelutehtävissä.

Työsopimuksen voimassaolo Permanent position
Työaika Kokopäiväinen
Virkojen määrä 1
Työllisyysaste 37,5/vikko
Paikkakunta Tampere
Lääni Länsi - Suomen lääni
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2018/83
Yhteys
  • Anniina Jaatinen, 0505987491
Julkaistu 30.10.2018
Haku päättyy 31.12.2018 klo 22.59

Return to job vacancies