Teleperformance Finland

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance työllistää yli 217 000 työntekijää 74 maassa ja tuottaa palveluita 265 eri kielellä ja murteella 340 contact centerissä. Teleperformance toimii yhteistyössä maailman tunnetuimpien yritysten kanssa, jotka edustavat laajasti eri toimialoja.

Myyntiagentti Teleperformancelle Veronmaksajien tiimiin

Sytytkö tavoitteista? Onko myynti sinulla verissä tai haluaisitko oppia myynnin salat? Veronmaksajien myyntitiimimme kaipaa lisävahvistusta! Etsimme kokoaikaisia (37,5h/vko) myyntiagentteja toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työtä tehdään arkisin 9-17 ja työt alkavat palkallisella tuote- ja myyntikoulutuksella 3.12.  

 

Millaista on työskennellä Veronmaksajien myyntitiimissä?

 

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö, joka neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa. Veronmaksajat tarjoaa jäsenilleen monipuolisia palveluita kuten henkilökohtaista veroneuvontaa puhelimitse.

 

Tehtävässä pääset osaksi työyhteisöä, jossa työtä tehdään täysillä ja tavoitteellisesti, mutta huumorilla ja hyvällä fiiliksellä. Päivittäisessä työssäsi soitat kuluttajille ja tarjoat heille Veronmaksajien jäsenyyttä. Vakuutat asiakkaan jäsenyyden hyödyistä asiantuntevalla, iloisella ja energisellä otteellasi.

 

Miksi Teleperformancelle?

Työ Teleperformancella on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista rypistystä. Nykyisten työntekijöidemme mukaan parasta meillä ovat mm. rento ilmapiiri ja huikeat kollegat. Emme myöskään ole suotta reilun työnantajan maineessa, sillä meillä kaikki saavat työehtosopimuksen mukaista palkkaa (9,65 €/h) sekä tuloksen mukaiset kannusteet. Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinun on mahdollista ansaita takuubonusta jopa 600 €!

Meillä pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Eikä työtä tehdä yhtään hassummissa olosuhteissa, sillä viihtyisä toimistomme pingispöytineen, rentoutumishuoneineen ja kahviautomaatteineen sijaitsee aivan Tampereen ytimessä. Tervetuloa joukkoon!

Miten hakea?

Nappaamme sopivat tyypit tiimiimme saman tien! Laita rohkeasti hakemusta tulemaan osoitteessa www.teleperformancecareer.com

Käy tutustumassa meihin Facebook- sivuillamme osoitteessa https://www.facebook.com/TeleperformanceFinland/

 

Työsopimuksen voimassaolo Fastansat
Työaika Kokopäiväinen
Virkojen määrä 2
Työllisyysaste 37,5h /viikko tai toiveesi mukaan
Paikkakunta Tampere
Lääni Länsi - Suomen lääni
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2018/210
Yhteys
  • Anniina Jaatinen, +358 50 598 7481
Julkaistu 30.10.2018
Haku päättyy 28.11.2018 klo 22.59

Tilbage til Ledige stillinger